Lillehammer Mikrobryggeri

Vårt kjøkken

Som mange av dere vet har vi siden oppstarten i 2006 satset på kortreist håndverksmat, så langt som mulig fra småskala produsenter i Gudbrandsdalen. Fokuset på håndverksmat er også i tråd med Oles matfilosofi. Han satte fokus på dette allerede fra 1992-1994 som daglig leder og kjøkkensjef på «Det Olympiske Spiskammer Lillehammer», en restaurant som ble etablert av landbrukets OL-utvalg. Her var målet å profilere norsk mat og matkultur. Denne restauranten var etablert omtrent der Lillehammer Bryggeri nå har uteservering og utescene. Ole har etter 1994 bred erfaring fra flere restauranter og hoteller, blant annet Breiseth Hotell, Rica Olerud, Marche Lillehammer, Hunderfossen Hotel og Thon Hotel Skeikampen. 
Ole har nå utviklet en ny meny for Lillehammer Bryggeri. Kom og prøv:

Ølmarinerte svinekjaker med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos.
Ovnsbakt fjellørret med tradisjonell agurksalat, Solørpoteter og rømmesaus.
Bryggeriets spekemattallerken med lokal spekemat og ost fra Gudbrandsdalen. 
Hjemmelaget elgburger med bryggeriets relish, spesialdressing og potetbåter.

For resten av menyen se http://www.lillehammerbryggeri.no/dagens-meny

Bordreservasjon tlf. 95019108 eller

Velkommen til Lillehammer Bryggeri.

Hva skjer

les mer

Lørdag 9. oktober kl. 15:00

Stein Stokke & The Engine på Eftasbluesen .
Inngang. 300,00

Lørdag 30. oktober kl. 15:00

The Bills med band på Eftasbluesen
Inngang kr. 300

Fredag 05. november kl. 20.00

Konsert med Johanna Demker & Erik Harstad med band
Inngang kr. 300

Lørdag 13. november kl. 15.00

Eric Slim Zahl med band på Eftasbluesen
Inngang kr. 300

Lørdag 18. desember kl. 19.00

Mikrobryggeriets venner julebord og konsert

Søndag 26. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2021 2. juledag - Joakim Tinderholt & his band
Inngang kr. 300