Lillehammer Mikrobryggeri

Vårt kjøkken

Som mange av dere vet har vi siden oppstarten i 2006 satset på kortreist håndverksmat, så langt som mulig fra småskala produsenter i Gudbrandsdalen. Fokuset på håndverksmat er også i tråd med Oles matfilosofi. Han satte fokus på dette allerede fra 1992-1994 som daglig leder og kjøkkensjef på «Det Olympiske Spiskammer Lillehammer», en restaurant som ble etablert av landbrukets OL-utvalg. Her var målet å profilere norsk mat og matkultur. Denne restauranten var etablert omtrent der Lillehammer Bryggeri nå har uteservering og utescene. Ole har etter 1994 bred erfaring fra flere restauranter og hoteller, blant annet Breiseth Hotell, Rica Olerud, Marche Lillehammer, Hunderfossen Hotel og Thon Hotel Skeikampen. 
Ole har nå utviklet en ny meny for Lillehammer Bryggeri. Kom og prøv:

Ølmarinerte svinekjaker med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos.
Ovnsbakt fjellørret med tradisjonell agurksalat, Solørpoteter og rømmesaus.
Bryggeriets spekemattallerken med lokal spekemat og ost fra Gudbrandsdalen. 
Hjemmelaget elgburger med bryggeriets relish, spesialdressing og potetbåter.

For resten av menyen se http://www.lillehammerbryggeri.no/dagens-meny

Bordreservasjon tlf. 95019108 eller

Velkommen til Lillehammer Bryggeri.

Hva skjer

les mer

Fredag 21. januar kl. 2000

Fantefølget på Fredagsjazzen
Inngang kr. 300

Lørdag 29. januar kl. 15.00

JT Laurisen & The Buckshot Hunters på Eftasbluesen
Inngang kr. 300

Fredag 4. februar kl. 20.00

Tommy Kristiansen & Dalegaarden Blues Company
Inngang kr. 300

Lørdag 26. februar kl. 15.00

Håkon Høye & The Honey Tones på Eftasbluesen
Inngang Kr. 300

Fredag 04. mars kl. 20.00

Det Norske Poesi & Satireorkester på Fredagsjazzen
Inngang kr. 300

Lørdag 12 mars kl. 15.00

Spoonful of Blues på Eftasbluesen
Inngang kr. 300

Lørdag 09. april kl. 15.00

T-Bear & The Dukes på Eftasbluesen
Inngang kr. 300