Lillehammer Mikrobryggeri

Vårt kjøkken

Som mange av dere vet har vi siden oppstarten i 2006 satset på kortreist håndverksmat, så langt som mulig fra småskala produsenter i Gudbrandsdalen. Fokuset på håndverksmat er også i tråd med Oles matfilosofi. Han satte fokus på dette allerede fra 1992-1994 som daglig leder og kjøkkensjef på «Det Olympiske Spiskammer Lillehammer», en restaurant som ble etablert av landbrukets OL-utvalg. Her var målet å profilere norsk mat og matkultur. Denne restauranten var etablert omtrent der Lillehammer Bryggeri nå har uteservering og utescene. Ole har etter 1994 bred erfaring fra flere restauranter og hoteller, blant annet Breiseth Hotell, Rica Olerud, Marche Lillehammer, Hunderfossen Hotel og Thon Hotel Skeikampen. 
Ole har nå utviklet en ny meny for Lillehammer Bryggeri. Kom og prøv:

Ølmarinerte svinekjaker med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos.
Ovnsbakt fjellørret med tradisjonell agurksalat, Solørpoteter og rømmesaus.
Bryggeriets spekemattallerken med lokal spekemat og ost fra Gudbrandsdalen. 
Hjemmelaget elgburger med bryggeriets relish, spesialdressing og potetbåter.

For resten av menyen se http://www.lillehammerbryggeri.no/dagens-meny

Bordreservasjon tlf. 95019108 eller

Velkommen til Lillehammer Bryggeri.

Hva skjer

les mer

Lørdag 21. september kl. 15.00

SPOONFUL OF BLUES på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 19. Oktober kl. 20:00 - 21:00

Det Norske Poesi & Satireorkester // DølaJazz

Lørdag 02. november kl. 15.00

Bjørn Berge på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Mandag 26. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2019 2. juledag - T-Bear and The Dukes og Palle Wagnberg

Tirsdag 27. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2019 3. juledag - KID Andersen Band

Lørdag 9. februar kl. 15.00

Kurt Slevigen Band feat. Arne Fjeld Rasmussen på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 18. april kl. 15.00

J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters på Eftasbluesen
Inngang kr. 200