Lillehammer Mikrobryggeri

Vårt kjøkken

Som mange av dere vet har vi siden oppstarten i 2006 satset på kortreist håndverksmat, så langt som mulig fra småskala produsenter i Gudbrandsdalen. Fokuset på håndverksmat er også i tråd med Oles matfilosofi. Han satte fokus på dette allerede fra 1992-1994 som daglig leder og kjøkkensjef på «Det Olympiske Spiskammer Lillehammer», en restaurant som ble etablert av landbrukets OL-utvalg. Her var målet å profilere norsk mat og matkultur. Denne restauranten var etablert omtrent der Lillehammer Bryggeri nå har uteservering og utescene. Ole har etter 1994 bred erfaring fra flere restauranter og hoteller, blant annet Breiseth Hotell, Rica Olerud, Marche Lillehammer, Hunderfossen Hotel og Thon Hotel Skeikampen. 
Ole har nå utviklet en ny meny for Lillehammer Bryggeri. Kom og prøv:

Ølmarinerte svinekjaker med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos.
Ovnsbakt fjellørret med tradisjonell agurksalat, Solørpoteter og rømmesaus.
Bryggeriets spekemattallerken med lokal spekemat og ost fra Gudbrandsdalen. 
Hjemmelaget elgburger med bryggeriets relish, spesialdressing og potetbåter.

For resten av menyen se http://www.lillehammerbryggeri.no/dagens-meny

Bordreservasjon tlf. 95019108 eller

Velkommen til Lillehammer Bryggeri.

Hva skjer

les mer

Lørdag 23 mars kl. 15.00

The Breeze på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 13. april kl. 16.00

Trond Granlund Band
Inngang kr. 300

Lørdag 13. april kl. 20.00

Erik Harstad & The Buzz Brothers
Inngang kr. 200

Lørdag 4. mai kl. 15.00

Damer i Blues på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 18. mai kl. 15.00

Powersection på Eftasbluesen
Inngang. kr 200

Lørdag 08. juni kl. 15.00

Rich Harper Band på Eftasbluesen
Inngang kr. 200,-

Lørdag 15. juni kl. 15.00

BokkeReidars Bluesband på Eftasbluesen
Inngang kr. 200.