Lillehammer Mikrobryggeri

Lørdag 22. mai kl. 15.00

Tor Einar Bekken - Dr Bekken - har i en mannsalder vært en stayer i det norske bluesmiljøet.
Han har ufortrødent fortsatt sitt djupdykk i diverse pianoblues-tradisjoner, og er i dag respektert i både inn- og utland som en av de fremste representantene for tradisjonelt og moderne blues- og New Orleans-piano.

Dr Bekken ble nominert til Spellemannprisen i 2017, og i 2019 mottok han Bluesprisen på Notodden Bluesfestival for sin lange og tro tjeneste. Bekken opptrer som solopianist, men også med sitt eget band - Dr Bekken Trio - der den virtuose bassisten Mattis Kleppen og trommeslager Dag Kittilsen har vært stødige medspillere i over ti år. Trioen har utviklet et samspill som nesten grenser til det telepatiske, etter årevis med spillejobber og felles forståelse for stilarter og tradisjoner. Bassist Kleppen er også den hittil eneste musiker som har vunnet Landskappleiken i folkemusikk med el-bass som hovedinstrument! I Dr Bekken Trio bidrar han med fjellstøtt basspill; så swingende og funky som det går an å få det, mens Dag Kittilsens rytmiske fyrverkeri understøtter det hele.
Konserter med Dr Bekken Trio er improviserte, spontane, ekspressive og sprudlende; dette er musikere som kjenner tradisjonene og nettopp derfor er i stand til å leike seg med dem. Ingen konsert er lik den forrige! Publikum kan forvente det uventede, og må være forberedt på høyt energinivå!!
Anbefales - les mer her:
Foruten selveste Dr. Bekken Trio er også Lillehammer Mikrobryggeri nevnt hos både "All about jazz" og «Bluesasylet NRK".
https://www.allaboutjazz.com/in-fonk-we-trust-dr-bekken...
https://l.facebook.com/l.php...]-R&c[0]=AT1z36H58DRNwMdy_qHo6BN3khPQgwuvTs9Hr4tnxgQ33j7P4qsFWiD3gOnBPMoWlZcsaiCXhi3UhTlEtLcFyud6fb7kGpl35mpUco6UiVF8bL3QJYvEhhMsotocLF--Ad77VToShpsW7Ptb3gLqZq4N3M8m96yWU2qxbfwKCi3skQxRkxi5ZmlLN8K8DBkQsLya0o4rWpZNCIx0DPd3IwJgSQ
Billetter kr. 300,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108
Messenger til Lillehammer Mikrobryggeri