Lillehammer Mikrobryggeri

Lørdag 18. mai kl. 15.00

Powersection

Trond Graff, keyboard

Jan «Pastor» Stenmo, gitar, vokal

Stein Ruud, trommer

Jan Willy Nomerstad, bass, vokal

Erik «E-Flat» Bentsen, sax, vokal

Geir Finnstun, vokal, akustisk gitar, munnspill, munnharpe

 

Powersection er et funky blues-rock band med base i Oslo og Hedmark. Her får du et band som er viden kjent både for sin spilleglede og profesjonalitet. De fleste i bandet har fortid som heltids musikere og har hver for seg vært med på å sette avtrykk i norsk musikkliv. Som Powersection har de holdt på siden 1998, og etter mange år som et rent coverband, ruller det nå egne låter ut av ermene, for å ikke si ut av instrumentene. Derfor var det også sterkt påkrevet med album. Mr.Bartender er utgitt på RoxDaddy Records, og spilt inn i Oslo med produsent Slavcho Robertov Slaveykov og medprodusent/tekniker Hermann Hassel.

Tro ikke et øyeblikk at disse kreative gledessprederne, like over middagshøyden, har tenkt å forlate manesjen før siste lys er slukka – nei de kjører på som aldri før, og dukker plutselig opp på en scene nær deg. Men pass på – en konsert med Powersection kan sette deg i godt humør og være avhengighetsskapende!

Eller som anmelderen i Bluesnews så treffende sa det: «Det er som sagt ingen grunn til å gå videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over Powersection live, for det er ikke tvil om at de kommer til å gjøre deg i godt humør med sitt håndverk!»

Sjekk mere om gutta på www.powersection.com eller på deres Facebookgruppe.

Billetter kr. 200,00

Forhåndsbestilling:

post@lillehammermikrobryggeri.no/

Mob 95019108
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri