Lillehammer Mikrobryggeri

Lørdag 08. juni kl. 15.00

The Rich Harper Band er en blues/rock trio av verdensklasse.
Dette er bandet som tok Åmåls Blues Fest (Sverige) med storm i 2004, og som forårsaket et skred av entusiastiske leserbrev i etterkant. Rich Harper er en gudbenådet gitarist og entertainer av rang og han har satt sammen et meget sterkt og svingende band.
 
Bandets norske promoter traff karene tilfeldig i en lokal club i Los Angeles en lørdag ettermiddag for over 18 år siden. ”Puben var tettpakket, musikken og intensiteten var enorm og Rich Harper med sin fenomenale musikalske kreativitet holdt et tett grep om sitt publikum og det hele var en fantastisk opplevelse – noe jeg aldri hadde opplevd maken til.
Det var en kl.16 -19 konsert, men publikum forlangte et extra halvt sett. Jeg sa da til meg selv at musikkelskere verden rundt fortjener å oppleve dette!
 
Siden den gang har bandet turnert Norge fra Alta i nord til Lista i syd og store deler av Moder Jord fra Europa til Asia og Australia (inkl. Byron Bay Festival) samt utgitt ytterligere 7 CDs (9 totalt).
Den siste, ‘Ellwood & Me’ som er acousic, kom offisiellt ut 6 October 2015.
 
Sverige har stått på plakaten nesten hvert år siden Åmåls Blues Fest i 2004, og de var tilbake der i år for fjerde gang i 2018.
 
Sommeren 2008 turnerte bandet Norge for første gang og deltok på de store blues festivalene – Skånevik, Canal Street (Arendal) og Notodden i tillegg til en rekke mindre festivaler og klubber under den 6 uker lange sommer turneen.
Publikum fikk en musikkopplevelse av de sjeldne, og i Arendal kom politifullmektig Asbjørn Olsen opp til scenen etter showet, grep Rich’s hand og uttalte:
”Mister Harper – this has been the best two hours of my life!”
 
 
Billetter kr. 200,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no

Mob 95019108
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri