Lillehammer Mikrobryggeri

Lørdag 10. august kl. 15.00

Erika Baier fra Småland i Sverige begynte tidig å jobbe som vertinne på bluesfestivalen i Mönsterås. Et av hennes oppdrag bestod i å ta hånd om Sven Zetterberg.
Svenne ble Erikas mentor og venn, han hjalp henne med å finne sin stemme og oppmuntret henne til å våge og stå på scenen og synge.
Resultatet er en unik artist på den svenske og skandinaviske livescenen med en rå, uttrykksfull stemme, gnistrende utstråling og en stor lidenskap for BLUES.
Erika Baier & The Business gjenkjennes enkelt utfra Erikas favorittartister.
Hun byr på en unik liveakt på bluesscenen ved låter av Ruth Brown, Nina Simone, Etta James, Koko Taylor, Shemekia Copeland, Deborah Coleman, Thornetta Davis og Ruthie Foster med flere.
I et tett og moderne sound vil bandet vise at bluesen både har dype røtter og har fortsatt noe å si hos det moderne publikum.
Akkurat i møte med publikum er bandets største drivkraft. Levende musikk er kommunikasjon og underholdning. I samspillet mellom scenen og publikum oppstår en energi som gjør hver konsert til en unik opplevelse.
Bandet består av noen av landets mest meriterte bluesmusikere. På medlemmenes CV finnes kompjobb bakom Sven Zetterberg, Roffe Wikström, Jerry Williams, Mats Ronander, Lisa Lystam, Knockout Greg, Bill Öhrström, Toni Lynn Washington, Larry Garner, Angela Brown, Deitra Farr, Toronzo Cannon, Guitar Shorty, Johnny Rawls med flere.
Siden starten av 2016 har Erika Baier & The Business gjort nærmere 100 konserter rundt om Skandinavia på festivaler, spillesteder og bluesklubber. Bandet reiser langt, jobbar hardt og elsker å spille.
The Blues is our business, and business is good!
BANDMEDLEMMER:
Erika Baier, vokal
Bonne Löfman, gitar og vokal
Arman Sikiric, munnspill
Patrik Norrman, bass
Michael Johansson, trommer

Billetter kr. 200

Forhåndsbestilling:

post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108

Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri

Hva skjer

les mer

Lørdag 27.juli kl. 15.00

Lisa Lystam Family Band på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 10. august kl. 15.00

Erika Baier & The Business på Eftasbluesen
Inngang kr. 200,00

Lørdag 24. august kl 15:00

Marith Endresen feat. Kreegah Bundolo Band på Eftasbluesen
Billetter kr. 200,00

Mandag 26. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2019 2. juledag - T-Bear and The Dukes og Palle Wagnberg

Tirsdag 27. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2019 3. juledag - KID Andersen Band