Lillehammer Mikrobryggeri

Lørdag 09. mars kl. 15.00

The BigBlue er en kvartett fra Lillestrømområdet som ble etablert i 2010 og er kjent som et bluesrock band med et helt eget uttrykk.
 
The BigBlue består av Trond Ihlen (vokal, gitar, munnspill) Tino Betti (brett, gitar) Per Johannesen (bass) og Ingar Johannesen (trommer).
 
Med oss i kofferten har vi vår rykende ferske CD «Next Stop» - fås kjøpt i bryggeriet!
 
Medlemmene har lang fartstid fra andre band med forskjellige stilarter. Dette har resultert i at de har blitt kjent for en særegen spillestil, og med seg i bagasjen har de egne låter som utgjør brorparten av repertoaret, samt en håndfull coverlåter som ikke nødvendigvis er kjent for alle.
 
Frontfigur og låtskriver Trond Ihlen er kjent for sitt eminente gitarspill og sin rå vokal. Ved enkelte anledninger har også The BigBlue med seg bluespoeten Jan Christian Nordahl. Vi har også ved noen anledninger stilt med 10 manns band med blåsere og kor.
 
The BigBlue har gjestet blant annet; Notodden Bluesfestival, Drøbak Havneblues, Norsia Bluesfestival, Bluescruise Kiel, Eidsfoss festivalen, Stavanger Bluesklubb, Oslo Bluesklubb, Sandnes Bluesklubb, Jæren Bluesklubb, Horten Bluesklubb, Skedsmo Bluesklubb, Buckleys, Stopp Pressen, Asker Bluesklubb, Hadeland Bluesklubb, Kulturpuben Lillestrøm, Røyken Bluesklubb, Rudolf Pub, Fredrikstad Bluesklubb, Villa Veitvet, Byfest Lillestrøm, Hagan Bluesklubb, Toten & Gjøvik Bluesklubb, Vintermyggen, Olsen på Bryn, Hagan Kulturhus m fl.
 
Tilbakemeldingene fra de som har hørt The BigBlue er entydige: «Dette er et tøft, allsidig, hardtsvingende og spennende band».
 
Klikk for en smakebit:

http://thebigblue.no/ 
Billetter kr. 200,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108