Lillehammer Mikrobryggeri

Lørdag 18. april kl. 15.00

J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters – Blue Eyed Soul Volume 1
Nytt album (CD HRCD012018 & VINYLHRLP 012018) fra et av de mest hardtarbeidende bluesband i Norge.
Hunters Records er stolte over å kunne notere seg for sin andre spellemannsnominasjon. Denne gangen er det flaggskipet til Hunter Records, J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters med plata Blue Eyed Soul Volume 1
J.T. & TBH ga ut Blue Eyed Soul Volume 1 i april 2018 etter å ha hatt enn lang studioprosess i Mo`s Garage høsten 2017 og vinteren 2018.
Nå, i 2019, fikk bandet endelig den anerkjennelsen vi føler de fortjener etter en lang og tro tjeneste i bluesens navn. Samtidig som J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters ble nominert til Spellemann i Blues-kategorien, har innspillingen av Blue Eyed Soul Volume 2 kommet godt i gang. Bandet har også knyttet til seg flere venner som vil bidra på Vol.2.
Høsten 2018 backet The Buckshot Hunters Curtis Salgado. Det var en turne på 10 dager, med 11 spillejobber. Curtis Salgado ble en stor inspirasjon for bandet og J. T. Lauritsen. Kanskje kommer det en overraskelse på Vol.2
2018 ble avsluttet i Florida. J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters jammet inn i 2019 sammen med J.P. Soars og hans band på Kelly`s i Fort Lauderdale. 5 januar mønstret bandet på Delbert McClintons ”Sandy Beaches Cruise” hvor bandet delte scene med storheter som The Mavericks, Delbert McClinton, Curtis Salgado, Wayne Toups, Kim Wilson, Marcia Ball og mange flere.
Bandet jobber med flere store festivaler i 2019 og 2020. I April 2019 står J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters på plakaten til Tampa Bay Blues Festival. Det jobbes også med flere jobber i Europa samt en turne i Texas høsten 2019. 2020 begynner allerede og fylles opp, så her oppfordres alle til å ta kontakt så fort som mulig for å sikre booking av J.T. Lauritsen & The Buckshot Hunters.

Diskografi:
J.T.LAURITSEN & The Buckshot      Hunters:
Blue Eyed Soul Volume 1 [2018]
Play By The Rules with Friends [2013]
LIVE [2009]
Sqeezeboxing [2007]
Perfect Moves [2004]
Make a Better World [2001]
My Kind Of Blues [1999]
Buckshot Hunters [1995]
 
BUCKSHOT HUNTERS BESTÅR AV I DAG:
Jan Tore (JT) Lauritsen Vokal, trekkspill, munnspill og Hammond B3
Morten Nordskaug Bass og Vokal
Jon Grimsby Trommer og Vokal
Arnfinn Tørrisen Gitarer
Ian Fredrick Johannesen Gitarer

 
Billetter kr. 250,00
Forhåndsbestilling:

post@lillehammermikrobryggeri.no/ 95019108.

Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri

Hva skjer

les mer

Mandag 26. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2019 2. juledag - T-Bear and The Dukes og Palle Wagnberg

Tirsdag 27. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2019 3. juledag - KID Andersen Band

Lørdag 11. januar kl. 15.00

Dr. Bekken trio på Eftasbluesen
Inngang kr. 250

Lørdag 9. februar kl. 15.00

Kurt Slevigen Band feat. Arne Fjeld Rasmussen på Eftasbluesen
Inngang kr. 250

Lørdag 07. mars kl. 15.00

Jolly Jumper and Big Moe & The Jimbo Jambo Band på Eftasbluesen
Inngang kr. 250

Lørdag 21 mars kl. 15.00

Nidarosblueskompani på Eftasbluesen
Inngang kr. 250

Lørdag 04. april kl. 15.00

Knut Reiersrud
Inngang kr. 250