Lillehammer Mikrobryggeri

Lørdag 5. juni kl. 15.00

Erik Harstad har gjort seg bemerket som en av Norges fremste bluesgitarister.
Han har i en årrekke reist landet rund med ulike bluesband.
Med band som Erik Harstad & The Buzz Brothers, Male Bluesband og Larsen Last Chance og som soloartist har han gjestet mange av landets bluesklubber, spillesteder og festivaler, og alltid gitt valuta for pengene.
De som hører Harstad for første gang blir slått i bakken av hans framtoning, følelse og teknikk. Han mener hver bidige tone han spiller, og han utøver en respekt for faget og musikken som er uten sidestykke. I 2017 mottok Erik prisen «Årets musikkformidler» i Ringsaker kommune.

Brynjulf Blix er en av landets mest meritterte organister i norsk blues/jazz/rock.
Han fikk sitt store gjennombrudd som keyboardist i Terje Rypdals gruppe Odyssey på 70-tallet, og spilte også på Rypdals andre plate på ECM. For øvrig har Blix bidratt på et utall kjente norske plateutgivelser gjennom tidene, og artistene han har samarbeidet med omfatter det meste fra Knutsen og Ludvigsen til Jan Garbarek. Blix har likevel, som de andre i bandet, røtter i blues, og var tidlig ute her til lands med sitt Jimmy Smith inspirerte orgelspill.
Arild Steinsrud er den nest eldste av fem søsken, oppvokst i utkanten av Gjøvik, og startet sin karriere med Elvis Presley som sitt store idol. Han fikk sin første bassgitar 1978 og startet etter hvert sitt første band sammen med Steffen Nicolaisen. I 1988 slo de seg sammen med Nils H. Mæhlum og startet bandet Nickels & Dimes. De turnerte Norge på kryss og tvers og etter hvert kom brødrene Lars Christian Narum og Jon Anders Narum med i bandet. Arild er også ansvarlig for sitt eget soloprosjekt, The Secondhand Smokers. Eksempler på prosjekter Arild har jobbet med er SUBB, Ronni Le Tekrø, The Secondhand Smokers, The John Doe Index, Jørn Lande, Dag Stokke, Reeves Gabrels
Nils H. Mæhlum, for musikere i Hedmark og Oppland har han i over 30 år vært et begrep som trommeslager og lydtekniker. Som musiker ble Nils Harald tidlig i mange sammenhenger også ansvarlig for lyden, og tok etter hvert utdanning innen dette feltet.
Han er innehaver av MLP, et firma som driver med konsertlyd og lydstudio.
For de fleste er Nils Harald mest kjent som mannen bak trommene i Nickels & Dimes, men han har som musiker og lydmann vært innom de aller fleste genre, og er også en ofte benyttet studiomusiker. Han har de siste årene ellers vært benyttet av artister som Narum, Tina Lie, Martine Lund Hoel, Colleen McFarland, Peter Nova, David Olney for å nevne noen.
Erik Harstad (gitar/vokal)
Nils H. Mæhlum (trommer)
Arild Stensrud (bass)
Brynjulf Blix (key)

Billetter kr. 300,00
Forhåndsbestilling:
post@lillehammermikrobryggeri.no

Mob 95019108
Messenger/melding til Lillehammer Mikrobryggeri

Hva skjer

les mer

Lørdag 5. juni kl. 15.00

Erik Harstad & So What feat. Brynjulf Blix på Eftasbluesen
Inngang kr. 300,-

Lørdag 12. juni kl. 15.00

BokkeReidars Bluesband på Eftasbluesen
Inngang kr. 300.

Torsdag 24. juni kl. 15.00

En reise i soul & blues på en torsdag (plateinnspilling)!
Inngang kr. 250

Lørdag 3. juli kl. 15.00

Reidar Larsen med band på Eftasbluesen
Inngang kr. 300

Lørdag 17.juli kl. 15.00

Bryggerigangen Bluesband på Eftasbluesen
Inngang kr. 300

Lørdag 31.juli kl. 15.00

Konsert med Jørn Hoel
Inngang kr. 300

Lørdag 14. august kl. 15.00

Damer i Blues på Eftasbluesen
Inngang kr. 300