Lillehammer Mikrobryggeri

Meny

      • Stekt flesk med duppe
        Serveres på Röstipoteter med kålrot- og gulrotstappe, duppe, et dryss av stekt svor og tyttebærsyltetøy.
        Innholder: Gluten og melk
        Kr. 215,-

      • Ovnsbakt Fjellørret
        Serveres med tradisjonell agurksalat,
        solørpoteter og rømmesaus.
        Inneholder : Fisk og melk
        Kr. 275,-

      • Helstekt Flankestek av storfe
        Smakfult kjøttstykke fra lokalt storfe.
        Serveres med friske rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og timian / peppersjy
        Inneholder : Melk.
        Kr. 295.-
      • Bratwurst fra Annies pølsemakeri
        Serveres med sauerkraut  og røstipoteter
        Inneholder: Egg, melk, sennep
        Kr. 195,-

      • Ølmarinerte Svinekjaker
        Servert med rotgrønnsaker og hjemmelaget potetmos.
        Inneholder : Hvete, melk
        Kr. 215,-

      • Bryggeriets spekemattallerken
        Lokal  spekemat og ost fra småskala produsenter i  Gudbrandsdalen.
        Serveres med rømme, flatbrød og potetsalat
        Inneholder :  Hvete, melk, egg
        Kr. 295,-

      • Hjemmelagde Elgburger
        Serveres med rellish, bryggeriets spesialdressing og potetbåter
        Inneholder : Hvete, melk, soya, sennep, egg
        Kr. 215,-

      • Kjøkkensjefens Viltgryte
        Servert med friske grønnsaker, solørpoteter,
        tyttebær og flatbrød.
        Inneholder : Melk, hvete
        Kr. 255,-

      • Hjortebiff
        Serveres med friske grønnsaker, ovnsbakte urtepoteter,
        rødvinsjy og tyttebærsyltetøy.
        Inneholder : Sulfitt
        Kr. 365,-

      • Vegitarlasagne
        Servert med frisk salat og røstipotet
        Inneholder : Hvete, egg, melk, selleri
        Kr, 185,-

      • Vegitarburger
        Servert i brød med salat og båtpoteter
        Inneholder : Soya, hvete
        Kr. 185,-

Barneretter

      • Pannekaker
        Servert med blåbærsyltetøy og sukker.
        Inneholder : Hvete, melk
        Kr.  65,-

      • Wienerpølser fra Annies pølsemakeri
        Serveres med hjemmelaget potetmos.
        Inneholder : Melk
        Kr.  75,-

Småretter og snacks

      • Kylling snackskurv
        Kyllingvinger servert med chips og dipp.
        Inneholder : Hvete, sennep, soya
        Kr. 185,-

      • Ølpølse fra Annies pølsemakeri
        Serveres med seterrømme og flatbrød
        Inneholder : Hvete, melk
        kr. 75,-

      • Ølpølse
        Enkel, hel pølse
        Inneholder : Melk
        Kr. 45,-

      • Peanøtter / Chilinøtter
        Inneholder : Peanøtter, hvete
        Kr. 30,-

Dessertmeny

    • Sjokoladefondant med bringebærsorbet
      og vår hjemmelagde akevittis
      Inneholder : Hvete, melk
      Kr. 100,-

    • Creme Brulee med  friske bær
      Inneholder :  Melk, egg
      Kr. 95,-

    • Iskomposisjon
      Tre kuler is / sorbett med sjokoladesaus og bær
      Inneholder : Melk
      Kr. 75,-

Våre retter er så langt det er mulig basert på "kortreist" mat fra regionale småskalaprodusenter. 

Hva skjer

les mer

Lørdag 23 mars kl. 15.00

The Breeze på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 13. april kl. 16.00

Trond Granlund Band
Inngang kr. 300

Lørdag 13. april kl. 20.00

Erik Harstad & The Buzz Brothers
Inngang kr. 200

Lørdag 4. mai kl. 15.00

Damer i Blues på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 18. mai kl. 15.00

Powersection på Eftasbluesen
Inngang. kr 200

Lørdag 08. juni kl. 15.00

Rich Harper Band på Eftasbluesen
Inngang kr. 200,-

Lørdag 15. juni kl. 15.00

BokkeReidars Bluesband på Eftasbluesen
Inngang kr. 200.