Lillehammer Mikrobryggeri

Matfilosofi

Lillehammer Bryggeri er opptatt av mat, smak og råvarer som en viktig del av vår kulturarv  og identitet. Dette i tråd med vårt verdigrunnlag og filosofi også gjeldende for egen  ølproduksjon
Vi ønsker å styrke lokal produksjon av mat og drikke i Lillehammerregionen og Gudbrandsdalen. Dette kan skje ved formidling av kunnskap om produktenes historie og at de brukes i våre menyer. Vi håper dette kan føre til ytterligere satsning på lokal produksjon  av mat og drikke og at gamle tradisjoner kan føre til utvikling av nye og spennende lokale produkter. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet så langt dette er mulig. Lillehammer Bryggeri var derfor en av initiativtakerne til Gudbrandsdalsmat, en organisasjon som profilerer og selger mat fra Gudbransdalen.
Se www.gudbrandsdalsmat.no for mer informasjon.
En god matopplevelse handler om smak, nytelse og kvalitet. Lillehammer Bryggeri er inspirert av filosofien om slow-food som handler om å dyrke de enkle gledene ved god mat i godt selskap. Slow food kobler matgleden med en forpliktelse ovenfor dyr, natur og mennesker. Vi kombinerer dette også gjerne med gode kulturelle opplevelser i form av historiefortelling og konserter.
Man kan ikke leve godt, elske godt eller sove godt uten å spise og drikke godt.”
Virginia Woolf

Hjertelig velkommen til Lillehammer Bryggeri!

Hva skjer

les mer

Lørdag 15. juni kl. 15.00

BokkeReidars Bluesband på Eftasbluesen
Inngang kr. 200.

Lørdag 13.juli kl. 15.00

Reidar Larsen med band på Eftasbluesen
Inngang kr. 300

Lørdag 20.juli kl. 15.00

Konsert med Jørn Hoel (mer info kommer)
Inngang kr. 300

Lørdag 27.juli kl. 15.00

Lisa Lystam Family Band på Eftasbluesen
Inngang kr. 200

Lørdag 24. august kl 15:00

Marith Endresen feat. Kreegah Bundolo Band på Eftasbluesen
Billetter kr. 200,00

Lørdag 10. august kl. 15.00

Erika Baier & The Business på Eftasbluesen
Inngang kr. 200,00

Mandag 26. desember kl.21.00

Romjulsbluesen 2019 2. juledag - T-Bear and The Dukes og Palle Wagnberg